bismore park ferry picture- Nadeau corp

Project Description

Client: Town of Barnstable
Location: 180 Ocean Street, Hyannis, MA 02601
Year Completed: 2008
Value: $926,815
Project Manager: Ernie Nadeau

The Bismore Park Visitor Center involved the construction of a new 1 story public visitor center in the town of Hyannis, Massachusetts. The Bismore Park Renovations Project was critical to providing recreation improvements for the growing urban population of downtown Hyannis.
Together with Studio 3.0 Architecture, Nadeau’s construction included a wood framed welcome center with a harbormasters office, an open deck and public restroom facilities. The completed building acts as a warm welcome to summer tourists and visitors of Hyannis, Massachusetts.

About the Client

Strategically located at the geographic center of the Cape with proximity to public transportation and a working harbor, downtown Hyannis presents an ideal place for smart growth where residents can live, work and play. The Town’s goals included redeveloping parcels and outdated buildings along Hyannis Harbor and providing new waterfront recreational opportunities for Barnstable citizens.